Covid-19 Revalidatie:

 Fysio Sport & Manueel is gespecialiseerd in COVID-19 revalidatie in Dinxperlo

Heb je COVID-19 thuis of in het ziekenhuis doorgemaakt en ondervindt je beperkingen in je dagelijks functioneren? Wij helpen jou graag bij je herstel. Het coronavirus kan veel impact hebben gehad en kan een scala aan restklachten geven. Hierbij lijken longproblemen, vermoeidheid, gewricht en spierklachten, verlies aan conditie, kracht veel voorkomend zijn. 


We proberen samen met jou een programma op te stellen. Hierbij kijken we naar je actuele klachtenbeeld en naar jouw situatie voorafgaand aan de besmetting. We meten op het moment van intake jouw huidige kracht en conditie en evalueren dit gedurende het traject. Tijdens de fysiotherapeutische begeleiding zijn er verschillende mogelijkheden, die op uw behoeften worden afgestemd. 

COVID-19 revalidatie wordt vergoed vanuit de basis verzekering maximaal 50 behandelingen. 


Daarnaast kan het zijn dat tijdens het revalidatie traject jouw fysiotherapeut samen met jouw de dietiste, ergotherapeut, of logopedist inschakeld.


Fysio Sport & Manueel beschikt over een grote trainingsruimte waar aan elke hulpvraag gewerkt kan worden. Dit is uitzonderlijk in Dinxperlo.

Covid-19 Revalidatie 3
Covid-19 Revalidatie 4

Je kan ons ook bellen via: 06 5702 2962

Covid-19 Revalidatie 5

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op