Sport en Orthopedische revalidatie

Sport en Orthopedische revalidatie 3
Sport en Orthopedische revalidatie 4

Sport is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Ben je geblesseerd? Al is het een enkeldistorsie, gescheurde bicepspees of een voorste kruisband revalidatie, dan ben je hier op het juiste adres.


Door onze ervaringen bij verschillende Sport Medische Centrum's (zoals SMCP)  hebben we veel blessures gezien op verschillende sportniveaus. Door de uitgebreide mogelijkheden om zowel binnen als buiten te sporten kunnen we je optimaal begeleiden naar jouw sportdoel. Door zo specifiek mogelijk te trainen helpen we je om herhaling van de blessure te voorkomen. 

Orthopedische revalidatie

Ook op orthopedische revalidatie hebben we genoeg kennis. Heb je een nieuwe heup of een scopie (kijkoperatie) gehad van je schouder of knie? Hierbij kunne we je helpen voor de operatie en nadien met het revalideren. Het voordeel van fysiotherapie voorafgaand aan de operatie is dat je beter geïnformeerd wordt over hoe en wat er gaat gebeuren. Daarnaast krijg je advies mee wat je het beste in de eerste dagen na de operatie kunt doen. Indien het mogelijk is proberen we de spierkracht op te bouwen zodat je al winst hebt na de operatie. Het blijkt uit onderzoek dat men beter en sneller revalideert als men ook vooraf fysiotherapie heeft gehad. Na de operatie kunnen we je begeleiden om de bewegelijkheid van het gewricht te verbeteren en de spierkracht op te bouwen. Zodat je weer kunt functioneren in het dagelijks leven en/of sportgebied.

Minder mobiel?

Indien het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen kunnen wij altijd bij u thuis komen. Hidde en Rianne zijn gespecialiseerd in sport en orthopedische revalidatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Sport en Orthopedische revalidatie 5

Leon ten Holder

Fysiotherapeut.

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op