Fysio Sport & Manueel

Ik begeleid, train en coach je graag met passie, kennis en ervaring,

De praktijk

Sinds 1 juni 2020 is Fysio Sport & Manueel geopend op de locatie aan de Europastraat 2a te Dinxperlo. Wij kunnen je helpen als je klachten en/of ongemakken hebt aan het houdings- en bewegingsapparaat. Fysio Sport & Manueel zoekt samen met jou naar wat de bron is van de klachten door middel van een intakegesprek en een onderzoek. Daarna stellen we samen met jou een behandelplan op.


Fysio Sport & Manueel heeft een eigen ingang aan de linkerzijde van het pand. Daarnaast beschikken we over 2 behandelruimtes. Indien nodig kunnen we gebruik maken van de faciliteiten van Fitnesscentrum Ponsen. Hiervoor hoef je geen lid te zijn.


Hiermee heeft Fysio Sport & Manueel alle mogelijkheden om jouw doelen te behalen en je van je klachten af te helpen.


Fysio Sport & Manueel is aangesloten bij het keurmerk fysiotherapie. We staan ingeschreven in dit kwaliteitsregister. Hierdoor blijven we up-to-date van de laatste wetenschappelijke veranderingen in ons vak fysiotherapie. Fysiopraktijk Sport & Manueel neemt deel aan het doorlopende klanttevredenheidsonderzoek van Qualiview.

Over ons 3
Over ons 4

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Over ons 5

Over Jolijn

Mijn naam is Jolijn Duiverman, vanaf november ga ik Rianne bij fysio Sport en Manueel versterken als fysiotherapeut. Als algemeen fysiotherapeut zie ik allerlei verschillende klachten wat het vak zo ontzettend leukt maakt en wat zorgt voor veel afwisseling in mijn werkdag. Ik ga met veel plezier starten aan deze nieuwe uitdaging en kijk uit naar de ontwikkeling die fysio sport & manueel met zich mee gaat brengen. 

Op de maandagmorgen en donderdag middag zal ik aanwezig zijn om u te helpen met klachten en/of ongemakken aan het houdings- en bewegingsapparaat, samen zullen wij kijken naar een passende behandelmethode.

Over ons

  • Specialisatie binnen fysiotherapie:

– COVID-19 revalidatie

– Medical taping

  • Bachelor Fysiotherapie HAN

– Specialisatie minor: kinderfysiotherapie

  • Graafschap College 

– Personal trainer

– Beweegkuurinstructrice 

– Fitnesstrainer

– Sport en bewegingscoördinator

  • Motivational Interviewing
Over ons 6

Over Rianne

Waarbij beweging en bewegen centraal staat. Mijn nieuwsgierigheid naar wat beweegt iemand, hoe beweegt iemand, maakt dat ik mijn vak met passie doe. Elke klacht is voor mij als een puzzel. Daarom probeer ik te luisteren naar wat jij als persoon mij vertelt. Zo kan ik een compleet beeld krijgen van alle facetten van jouw gezondheid.


Mijn kennis op wetenschappelijke basis zet ik in om een behandelplan te maken. Dit kan uiteenlopen van zelf oefeningen doen tot een behandeling op de behandelbank, waar mijn manuele vaardigheden tot zijn recht komen. Met mijn ervaring als trainer kan ik je motiveren en uitdagen en zo zorgen voor plezier in het bewegen om je van de klachten af te helpen.

Over ons

  • Master manueeltherapie Hogeschool Utrecht

– Specialisatie: kaak en nek

  • Bachelor Fysiotherapie Hogeschool Utrecht

– Specialisatie onderrug, bekken en extremiteiten

(heup, knie en enkel)

  • Graafschap College 

– Personal trainer

– Aangepast sporten, bewegen met een beperking.

– Fitnesstrainer

– Sport en bewegingscoördinator

  • Motivational Interviewing

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op