Visie

Wij streven naar een afspraak binnen 2 werkdagen!

Visie 3

De visie van Fysio Sport & Manueel is dat wanneer je snel start met de behandeling je kunt voorkomen dat klachten niet chronisch worden. Daarom is het streven dat je binnen 2 werkdagen een afspraak hebt.


Daarnaast is de visie van Fysio Sport & manueel dat niet de fysiotherapeut je van jouw klachten af helpt, maar dat we dit samen doen. We gaan op zoek naar de oorzaak, proberen dit samen op te lossen en te kijken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Fysio Sport & Manueel is van mening wanneer jezelf weet wat de oorzaak is van je klachten en hieraan werkt samen met de fysiotherapeut je sneller van deze klachten af bent. Daarom staat zelfmanagement hoog in het vaandel en coacht de fysiotherapeut jou naar een betere fysieke en mentale versie van jezelf. Bewegen is uiteindelijk het beste medicijn voor veel klachten. 


Daarnaast blijft Fysio Sport & Manueel altijd in ontwikkeling. Er kan immers altijd meer geleerd worden. Fysio Sport & Manueel vindt het belangrijk om innovatief te zijn en met de tijd mee te gaan. Het is mogelijk om gebruik te maken van een huiswerkoefeningen-app die gratis te downloaden is. Hierin staan jouw persoonlijke oefeningen die door je fysiotherapeut geselecteerd zijn op basis van jouw klachten.


Daarnaast is het mogelijk om online een afspraak te maken en kun je ook een online fysiotherapeutisch consult aanvragen. Voor meer informatie over de online mogelijkheden kijk onder het kopje online fysiotherapeutisch consult

Visie 4

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc

Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op