Ervaart u minder dan 3 maanden pijn in uw nek? Dan zoeken wij u! 3
Ervaart u minder dan 3 maanden pijn in uw nek? Dan zoeken wij u!

Nekpijn is het meest voorkomende gezondheidsprobleem. Je bent dus zeker niet de enige, ongeveer 2 miljoen mensen in Nederland hebben jaarlijks nekklachten.
In de praktijk én uit de literatuur blijkt dat een aanzienlijke groep patiënten, ondanks behandeling, chronische pijnklachten ontwikkelt.
Waarom de 1 wel van zijn nekklachten afkomt en de andere niet is nog onduidelijk. Er zijn wel vermoedens maar dit is nooit onderzocht.

Samen met de Hogeschool Utrecht en de universiteit van Maastricht zijn wij bezig met een onderzoek hiernaar bij patiënten die minder dan 3 maanden nekpijn hebben.

Het doel van deze studie is kennis vergaren over beïnvloedbare prognostische factoren voor chronificatie van nekpijn. Daarnaast of de fysiotherapeuten zich in staat achten deze factoren te herkennen en deze factoren positief kunnen beïnvloeden. Zodat er uiteindelijk minder patiënten chronische nekpijn ontwikkelen.

Wat doe ik in dit grote onderzoek?
Ik onderzoek welke factoren kunnen voorspellen of iemand wel of niet zal herstellen van nekpijn. Dit doe ik door een grote groep patiënten met nekpijn 6 maanden te volgen.

Wat wordt er van u verwacht?
-U bent ouder dan 18 jaar.
-U hebt niet langer dan 3 maanden last van uw nek.
- U vult 4 keer een vragenlijst in, aan het begin, na 6 weken, 3 maanden en 6 maanden. Het invullen van deze vragenlijst duurt 15 minuten.

Wilt u meedoen met het onderzoek? Dan krijgt u een onderzoek en advies gratis indien nodig kan er een behandeling ingepland worden maar dit is niet noodzakelijk.

Voor meer informatie bel, mail of app.
06-57022962
info@fysiosportenmanueel.nl

Met sportieve groet,

Rianne Pennings

Ervaart u minder dan 3 maanden pijn in uw nek? Dan zoeken wij u! 4
Ervaart u minder dan 3 maanden pijn in uw nek? Dan zoeken wij u! 5

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc i.o. Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op