Fysio aan huis 3
Fysio aan huis

Wist u dat fysiotherapie aan huis mogelijk is bij Fysio Sport & Manueel

Ben je slecht ter been? Heb je net een operatie gehad en ben je niet in staat om naar de praktijk in Dinxperlo te komen, maar heb je wel fysiotherapie nodig? Dan is het mogelijk dat de behandeling bij jou thuis plaats vindt. Wij kijken samen met jou naar de verschillende mogelijkheden, zodat je zo snel mogelijk je dagelijkse werkzaamheden kan oppakken.

Wat kan je verwachten?

De fysiotherapeut komt bij jou thuis op de afgesproken tijd, er wordt gekeken naar de mogelijkheden en beperkingen. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie. De fysiotherapeut geeft je oefeningen en tips gericht op het herstel van jouw hulpvraag.

Veel voorkomende klachten waarvoor de fysiotherapeut aan huis komt.

Soms is het verstandiger om thuis te blijven of bent u niet mobiel genoeg om je huis uit te komen. Vaak is dit na een operatie bijvoorbeeld bij een nieuwe heup of knie. Revalidatie na een hernia, of na het doormaken van een beroerte. Waarbij het te vermoeiend is om naar de praktijk toe te komen. Dan is het fijn om te weten dat Fysio Sport & Manueel bij jou thuis langskomt.

De voordelen van een fysiotherapeut aan huis.

De fysiotherapeut kan jou praktische tips geven hoe je in huis het wat gemakkelijker kan maken om te bewegen. Het kan echter een positief effect hebben om oefeningen in een vertrouwde omgeving te doen.

Kun je niet naar de fysiotherapie? Dan komen wij naar jou.

Fysio aan huis 4

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op