Wij zijn geopend! 3
Wij zijn geopend!

We zijn nu een week geopend op onze compleet nieuwe fysiopraktijk aan de Europastraat 2a te Dinxperlo. Al veel leuke reactie gekregen en ik hoop komende periode nog veel mensen te kunnen helpen. Wel krijg ik de vraag van mensen hoe je het beste veilig naar de fysio kunt.

Hier hebben we een mooi filmpje voor:

Ik kan je helpen als je klachten en/of ongemakken hebt aan het houdings- en bewegingsapparaat. Mijn nieuwsgierigheid naar wat beweegt iemand, hoe beweegt iemand, maakt dat ik mijn vak met passie doe. Elke klacht is voor mij als een puzzel. Mijn kennis op wetenschappelijke basis zet ik in om elk puzzelstukje op zijn plek te krijgen en een passend behandelplan te maken. Dit kan uiteenlopen van zelf oefeningen doen tot een behandeling op de behandelbank, waar mijn manuele vaardigheden tot zijn recht komen. Met mijn ervaring als fitnesstrainer kan ik je motiveren en uitdagen en zo zorgen voor plezier in het bewegen om je van de klachten af te helpen. Hierbij maken wij gebruik van de faciliteiten van fitnesscentrum Ponsen.

Fysio Sport & Manueel is gespecialiseerd in kaak-nekklachten, onderrug, bekken en onderste extremiteiten (heup, knie, enkel), zowel orthopedisch als op sportrevalidatie gebied. Uiteraard kun je ook voor andere klachten bij Fysio Sport & Manueel terecht.

Fysio Sport & Manueel blijft altijd in ontwikkeling, is innovatief en gaat met de tijd mee. Het is mogelijk om gebruik te maken van een gratis huiswerkoefeningen-app.
Daarnaast kun je online een afspraak maken en kun je ook een online fysiotherapeutisch consult aanvragen.

Waarom Fysio Sport & Manueel:

  • Op zaterdag en in de avond geopend
  • Elke maandagavond om 19:00-20:00 gratis inloopspreekuur
  • Speciaal knie/heup artrose programma
  • Persoonlijke aandacht en kwaliteit staan centraal 
  • Geen wachtlijst

Heeft u vragen? Bel/app: 06-57022962 of mail: info@fysiosportenmanueel.nl

Wij zijn geopend! 4

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc i.o. Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op