Gratis Physitrack App 3
Gratis Physitrack App
Wat is Physitrack?

Physitrack is een huiswerkoefeningen app dat je gratis kan downloaden op je smartphone, tablet of op je computer. In dit programma staan meer dan 2000 oefeningen met daarbij een Nederlands gesproken video, hoe de oefening uitgevoerd dient te worden.  De video’s en uitleg geven een duidelijke uitleg over de uitvoering van de oefening. Daarnaast kan jouw fysiotherapeut ook persoonlijke berichten en filmpjes met oefeningen sturen. De app heeft ook de mogelijkheid om je informatie te geven over de desbetreffende klacht, deze kun je rustig thuis na lezen.

Waarom?

Fysio Sport & Manueel begrijpt dat je niet alles kunt onthouden wat wij zeggen en meegeven. Zeker als het om meerdere oefeningen gaat kan het lastig zijn om deze te onthouden. Vaak als je thuis de oefeningen wilt doen ben je bang dat je het niet goed doet en laat je de oefeningen maar voor wat ze zijn tot de volgende behandeling. Daarnaast kan het ook zo zijn, dat het oefenen door je drukke leven er gewoon bij in schiet. Met Physitrack kan dit voorkomen worden. In de App kun je instellen om een herinnering te krijgen op elk gewenst tijdstip. Ook kun je aangeven hoe de oefening gaat en hoeveel klachten je ervaart. Zo kun je na enkele weken je progressie inzien, zodat je gemotiveerd blijft.

Gratis Physitrack App 4
Hoe werkt het?

Samen met jouw fysiotherapeut bepaal je welke oefeningen geschikt zijn voor jouw klacht. De fysiotherapeut selecteert de oefeningen in het Physitrack programma en vervolgens ontvang je een mail met daarin een link om de app te downloaden en een persoonlijke inlogcode. Als de app downloadt en de inlogt met de code, krijg je het persoonlijke programma te zien. Daarna kun je in het programma je voorkeuren opgeven zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kun je direct aan de slag met de overzichtelijk en gebruiksvriendelijke app.

Voordelen:
  • Altijd jouw persoonlijke oefeningen bij de hand
  • Je voert de oefeningen op de juiste wijze uit
  • Door het uitvoeren van de juiste wijze, herstelt je sneller
  • Je kunt de progressie door de weken heen zelf inzien
  • Direct communiceren met fysiotherapeut bij problemen of vragen
Gratis Physitrack App 5

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc i.o. Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op