Online consult fysiotherapie 3
Online consult fysiotherapie

Wist u dat fysiotherapie aan huis mogelijk is bij Fysio Sport & Manueel

Ondanks de verscherpte maatregelen rondom COVID-19 zijn er voor zorgverleners geen extra verplichte maatregelen. Fysio Sport & Manueel blijft patiënten zien met inachtneming van alle voorzorgmaatregelen en met gebruik van een mondkapje waar nodig. Een videoconsult is een goed alternatief voor het geval je niet naar de praktijk kunt komen, omdat je bijvoorbeeld Corona-gerelateerde klachten hebt. Fysio Sport & Manueel helpt je graag op afstand!

Wat is een online consult?

Het is identiek aan een normaal consult. Dit alles gaat digitaal via een beveiligde omgeving. Fysio Sport en Manueel maakt gebruik van Physitrack. Een online platform waar je beveiligd kunt beeldbellen en advies kunt geven aan de patiënt. Daarnaast biedt de app oefeningen die de therapeut op afstand in jouw persoonlijke schema kan zetten, zodat je deze zelf thuis kunt doen met een filmpje en uitleg erbij.

Voor wie is online fysiotherapie geschikt?

Vooral voor degene die weinig tijd heeft om naar de praktijk te komen of niet naar de praktijk kan komen. Het programma waar Fysio Sport & Manueel gebruik van maakt is gratis te downloaden op jouw laptop, telefoon of tablet. De app is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Een combinatie van online, telefonisch en praktijk consult is uiteraard ook mogelijk. Online consult wordt door de verzekeraar gerekend als regulier zitting fysiotherapie.

Online consult fysiotherapie 4

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc i.o. Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op