Online Consult Fysiotherapie

Ik begeleid, train en coach je graag met passie, kennis en ervaring,

Het is identiek aan een normaal consult. Eerst vindt een intake/onderzoek plaats. Daarna stelt de fysiotherapeut een behandelplan op. Dit gaat digitaal via een beveiligde omgeving. Fysio Sport en Manueel maakt gebruik van Physitrack. Een online platform waar je beveiligd kunt beeldbellen en advies kunt geven aan de patiënt. Daarnaast biedt de app oefeningen die de therapeut op afstand in jouw persoonlijke schema kan zetten, zodat je deze zelf thuis kunt doen met een filmpje en uitleg erbij.

Voor wie is online fysiotherapie geschikt?

Vooral voor degene die weinig tijd heeft om naar de praktijk te komen of kan komen of als fysiotherapie aan huis niet vergoed wordt. Het programma waar Fysio Sport & Manueel gebruik van maakt is gratis te downloaden op uw laptop, telefoon of tablet. De app is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Een combinatie van online, telefonisch en praktijk consult is uiteraard ook mogelijk.

Online consult wordt door de verzekeraar gerekend als regulier zitting fysiotherapie. Kijk voor de tarieven en contracten met verzekeraars bij het kopje vergoedingen/tarieven.

Online Consult Fysiotherapie 3

Rianne Pennings

Fysiotherapeut.

Manueel therapeut MSc

Praktijkhouder

Direct contact

Bel ons via: 06 5702 2962 of maak direct online een afspraak via de website.

Met Spoed hulp nodig?

Heb je acuut klachten of een blessure opgelopen? Wil je direct advies en informatie?

Neem contact op